van der Zwet Administratieve Dienstverlening© 2009-2010 • Privacy Policy • Alg. Voorwaarden

Laat uw administratie professioneel verzorgen!

Besteedt u als ondernemer graag tijd aan uw administratie of besteedt u dit liever aan het opbouwen van uw onderneming, uw gezin of uw sociale leven?

Een groot deel van alle ondernemers heeft een hekel aan het doen van de administratie. Geen wonder ook want er komt best veel bij kijken. En vaak neemt het de nodige tijd weg van het verder opbouwen van uw bedrijf. Waarschijnlijk bent u zelfs blij als u de boekhouding kunt uitstellen. Echter vaak leidt dit tot verder uitstellen of zelfs afstellen. Dit kan tijdelijk heel prettig zijn, maar de boekhouding zal toch gedaan moeten worden. Waarom? Ten eerste voor uzelf om overzicht te hebben om de stand van zaken, maar ook om tijdig te kunnen bijsturen. Ten tweede omdat de Belastingdienst bij u komt vragen om uw BTW-aangifte(s) en uw aangifte Inkomstenbelasting en u deze op tijd dient in te sturen. Ten derde omdat een ordelijke administratie rust, inzicht en overzicht geeft en geen stress veroorzaakt mocht de Belastingdienst uw administratie willen controleren. 

Wilt u geen rommelige administratie.

Heeft u een administratieve achterstand?

Zit u met de handen in het haar en bent u het overzicht kwijt?

Laat dan uw administratie verzorgen door een administratieve professional die met u meedenkt. Bianca van der Zwet is iemand die zich juist graag bezighoudt met uw boekhouding!

Zij ziet graag dat deze op orde komt en blijft. Door haar ervaring bij klanten weet zij als geen ander welke gevolgen een achterstallige of rommelige administratie kan hebben voor een bedrijf. Ook heeft zij gezien hoe prettig het voor iedereen is als deze wel op orde is. Zij wilt u als startende ondernemer, maar ook als zzp-er of freelancer ondersteunen bij het opzetten, onderhouden en verwerken van een goede, ordelijke administratie die voldoet aan de gestelde eisen. Waarbij uw aangiftes op tijd gedaan worden en u op de hoogte bent van de financiële situatie van uw bedrijf. Want met een adminstratie die op orde is kunt u in een oogopslag zien of u die ene bepaalde investering wel of niet kunt doen, of u winst heeft gedraaid of verlies.

Wilt u meer tijd aan de hoofdactiviteiten van uw bedrijf besteden of wilt u af van de frustraties die u ervaart bij het doen uw administratie?

van der Zwet Administratieve Dienstverlening heeft ervoor gekozen om de administraties van haar klanten te verzorgen met Twinfield online boekhouden. Het voordeel hiervan is dat alle partijen op elk moment inzage kunnen hebben in de administratie. En dat niet alleen, door bijvoorbeeld te kiezen voor het factureren abonnement kan de klant zijn facturen elektronisch verzenden en staat deze direct in de administratie geboekt. Dit leidt tot een kostenbesparing. Verder kan de klant hierdoor ook nog eens het debiteurenbeheer verbeteren door de diverse mogelijkheden in dit abonnement.

Welke diensten kunnen aan u verleend worden:

1  - ondersteuning bij het opzetten van uw financiële administratie

2  - ondersteuning bij het opzetten van bedrijfsprocessen

3  - verwerken en/of controle van uw financiële administratie

4  - verzorgen salarisadministratie

5  - aangifte Inkomstenbelasting

6  - BTW-aangifte

7  - adhoc werkzaamheden bij achterstallige administraties

8  - interim werkzaamheden op financieel administratief gebied

Zorg er dan voor dat u uw administratie uit handen geeft aan een kundig en professioneel bedrijf, waar persoonlijk contact, overzicht en inzicht hoog in het vaandel staan. En waar zowel een ZZP-er, de  freelancer als het MKB geholpen kunnen worden ongeachte de bedrijfsvorm.

Als klant bij van der Zwet Administratieve Dienstverlening kunt u uw administratie  online laten verzorgen, waardoor u op elk moment inzage kunt hebben in uw administratie.

Een nieuwe dienst is online:

Boekhouden Plus

Kijk gerust eens wat dit voor u kan betekenen!

Heeft u geen tijd voor uw administratie?

Wilt u een administratie die op orde is en op tijd gereed is?

Neem geheel vrijblijvend contact op:

Tel.: 035-533 7005

Van der Zwet

Administratieve Dienstverlening